Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2009. július 9., csütörtök

Még

34
nap

Na jó, talán ma írok kicsit többet is, mert itthon ülök egyelőre, és nem rohanok sehova, csak várom, hogy teljen az idő, ahogy az ilyenkor böjtnapon szokásos. :)
Épp most olvastam el Andi blogját, úgyhogy ettől kissé "értsük meg a világot" hangulatba kerültem. Azért megpróbálok a saját dolgaimról írni. Szóval tegnap Tel-Avivban elmentünk először a Tel-Aviv Múzeumba, ami elég drága volt és nagyon furán volt rendezve. A nagy része 20. sz. eleji-közepi művészet volt mindenhonnan a világból. Amitől kicsit csalódott lettem, mert nem azért mentem oda, hogy igaz, igazi, de mégis valamelyik ezredik Picasso képet lássam élőben. Meg nem is időrendben voltak a képek, hanem gyűjtők/adományozók szerint külön termekben. A másik, meg hogy nem volt semmi tértkép az épületről, pedig elég bonyolult felépítése volt. Ez a két dolog együtt eléggé megnehezítette, hogy mindent megnézzünk, csak nagy nehezen vettük észre, hogy van kortárs rész is. De miután órákig bolyongtunk, talán megtaláltunk mindent.
aztán elsétáltunk Jafoba, onnan a tengerhez, onnan meg a buszpályaudvarra és onnan hazabuszoztunk. Viccesek az emberek néha, amikor útbaigazítanak. Megkérdem, hol van ez meg az, erre azt mondják, messze... Mire megkérdem, hogy mégis milyen messze és melyik irányba kiderül, hogy fél óra kényelmes séta egy nagyobb úton egyenesen. :)

1 megjegyzés:

  1. Na végre! Itt iszom soraidat szomjasan, erre hagytál szomjan veszni az elmúlt napokban. Illik ezt tenni egy soraidra szomjúhozó embertársaddal?
    Ne járkálj olyan múzeumokba, melyekben összevissza vannak a kiállított tárgyak!
    Most legalább van tapasztalatod, hgoy a te kiállításod milyen lesz... a tiéd mondjuk képkeret szerinti sorba legyen rendezve...jó?

    VálaszTörlés