Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2009. július 30., csütörtök

Még

13
nap

Épp művpszichó dogát írok a személyiségtípusokról... :\


7 megjegyzés:

  1. wow, ezt en is szivesen elolvasnam, amennyiben nem heberül van :)

    VálaszTörlés
  2. Ez például Te vagy (Pisti szerint nem, de szerintem egyértelmű):
    3. Melankolikus (mela kole: fekete epe): Érzelmei lassan keletkeznek, nemigen múlnak el. Nem indulatok, sokkal inkább hangulatok jellemzőek rá. Bő, gazdag hangulati életet él, de nem erős oldala a küldő jegyekben való megnyilvánulás. Érzelmeinek van egyfajta kapcsolata a szomorúsággal, de ez nem depresszió. A hangulati élet negatív irányba mutat, de nem súlyosan. Mindenképp önemésztő, töprengő, vívódó állapot jellemzi. Vidámsága inkább derűnek nevezhető, csak kevéssé vigyorodik el. Nehezen jut elhatározásra, de ennek olyan következménye is lehet, hogy jobban át tud gondolni valamit.

    VálaszTörlés
  3. en nem vagyok melankolikus. szerintem nem igaz ram, mert nevetni is nagyon tudok. Egy kicsit tenyleg dysthim vagyok, de nem veszes! :))

    VálaszTörlés
  4. Pistire akkor mar sokkal igazabb.

    VálaszTörlés
  5. Na jó, az is benne van a dolgozatomban, hogy szinte senki nem tartozik tisztán egy csoporthoz, hanem többnek a keveréke.

    VálaszTörlés
  6. Hat igen... de en szerintem tenyleg nem vagyok melankolikus... sem szangvinikus sem kolerikus vagy nem tudom, mik vannak meg... de mi köze ennek a müveszethez, marmint a temanak?

    VálaszTörlés
  7. Hát ezt a négy félév alatt, amióta művpszichót kell tanulnom, még nem sikerült kiderítenem. Valami olyasmi is volt a végén, hogy pl Rimbaud meg Gauguin micsoda nagy változáson mentek keresztül, ők meg művészek voltak, szóval gondolom, ez a kapcsolat...

    VálaszTörlés