Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2014. március 11., kedd

Aktuális

Tegnap az ultrahangon azt monda a bácsi, hogy hú, de nagy ez a gyerek, a gép 3,5 kilót tippel, de szerinte több ennél. A matrica 3,4-nek mondja, ez alapján nem hiszem, hogy annyira átlagon felüli lenne. Mondjuk a feje a bábák szerint is nagy. Először mondták, hogy mennyit szokott tévedni ilyenkor az uh stb. Aztán meglátták a leleten a szonográfus nevét. Erre: ja, ha nála voltatok, akkor biztos jól becsült. Egyébként én is imádom azt a pasit, az egész babás fórum ódákat zeng róla.

A baba viszont nem hiszem, hogy megvárná a 40. hetet. A mai borzasztó hosszú bevásárlótúra is bizonyítja, mert a Móriczig meg vissza alig bírtam elmenni. Meg még egyéb dolgok is utalnak erre. Például, hogy egy kis faltörő kost hordok a szívem alatt. E. is velem álmodott, azt mondta, nála ez csak egyet jelenthet.

Dovi egyébként beteg lett, mert miért ne? Már két hetet járt a bölcsibe egymás után. És különben is, Purim lesz. Tavaly is beteg volt. Az, hogy én hogy jutok el megilát hallgatni, nem érdekli a bacikat. Az, hogy hetek óta készülünk, és jelmezt varrunk, szintén. Azért vasárnapig még reménykedem. Szeretnék Dovival hámántáskát is sütni. Tök élvezné. Mondjuk úgy terveztem, hogy a tésztát meg a tölteléket megcsinálom, amíg a bölcsiben van. Ezt buktuk.

Szóval most elmondom, mi lesz a menetrend: Dovi csütörtökre már csak éppenhogy lesz beteg, ha egyáltalán. Akkor megsütjük a sütiket (de hogy fog szombatig friss maradni?),délután elmegyek tálat festeni néhány lánnyal, vasárnap mindhárman elmegyünk purimbuliba (még az is lehet, hogy szombat este elmehetnénk kettesben). És jövő héten jöhet a szülés. Addig beszerzem a maradék cuccokat, és megvarrom a hálózsákot. A babaruhák ki vannak mosva, még ki kel teregetni. Az a baj, hogy azt nagyon nehéz ülve.

1 megjegyzés: