Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. augusztus 23., hétfő

Fujitsu שלום

Ma jottem ra, hogy az ujdonsult munkaelyemen megy a blogger. :) Csak nincsenek ekezetek. :(
Tudom, eleg regen irtam, csak eleg nehez beleszoknom a munkaba. Fura emberek telefonalnak, fura dolgokat mondanak, es sokat ordibalnak. Az mondjuk nem zavar annyira, ha oritanak velem, ha tudom, hogy nekem van igazam. Addig se hiv mas, akit nem ertek. :) Mert attol felek a legjobban, hogy nem ertem meg, hogy mit akar az illeto. Csomoan mar hulyenek neznek neha, annyit visszakerdezek. Mondjuk annyi kepzes utan, amit kaptam, nem varhato el, hogy jobban tudjam, csak ezt az ugyfelek nem tudjak. Meg azt sem, hogy nem Izraelben vagyunk. Es meg se lehet nekik mondani. De rengeteg uj szo van, amit mind egyszerre kell megtanulnom. Szeriaszam, garancia, adapter, akku, operacios rendszer stb. Meg magyarul sem ertek hozzajuk persze. Ezert kicsit stresszes ez az egesz. Multkor a fizikaorahoz hasonlitottam, amikor faraszt az egesz tema, de azert figyelni kell, mert nem lehet tudni, mikor felelek.

Multkor hivott valaki, 10 percig ordibalt, mert nincs faxunk, o meg nem tudja se lefenykepezni, se beszkennelni a szamlajat, hogy lassuk, hogy garancialis-e a gepe. De attol, hogy uvoltott, meg nem lett fax az idodaban. Meg azt is mondta, hogy elhozza szemelyesen, de ugye nem tudja, meg nem is ertette, hogy miert nem, mert ugye nem tudhatja, hogy itt vagyunk. Mar javasoltam neki mindent, baratokat, internetkavezot, de semmi nem volt jo. Aztan lecsapta.

Ez a faxmania is fura Izraelben, valahogy minden csak faxon mukodik, persze, hogy nem ertik meg, hogy hogy mukodet egy iroda fax nelkul.

Aztan volt ma egy neni, akinek az e-malcimet kerdeztem. Mondja: xxx@ aztan meg a szokasos. Mondom, ebbol sok lehet. Erre: hat a vege: בםצ . (Ezeknek a betuknek a helyen az angol billentyuzetben "com" van.)
Ennel mar majdnem nevettem. :) Szegeny neni...

6 megjegyzés:

  1. Hát ez rettentő fárasztó lehet, nem irigyellek. Ehhez képest a mi ügyfeleink kezesbárányok! Na persze erre is volt mostanság ellenpélda!

    VálaszTörlés
  2. Hát azért ha valaki megkérdezi, hogy véleményem szerint mi lesz az első munkahelyed, akkor nem azt mondtam volna, hogy IT-s helpdesk-es leszel héber nyelven...

    VálaszTörlés
  3. De nyilván csak a héber nyelv miatt :P

    VálaszTörlés
  4. Haha :)
    Istvánnak igazad van. Lehet, hogy ha nagyon kérnéd, átkerülhetnél a japán részlegre!

    VálaszTörlés
  5. Nem, a nemetre fognak attenni, mert Fuhur blogja miatt az enyem is veletlenszeruen atvalt nemetre. :P
    Amugy mar csak par et maximum...

    VálaszTörlés
  6. Mi van? Az én blogom még sosem váltott németre... fura dolgok esnek a világban...

    VálaszTörlés