Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2009. június 15., hétfő

Megbeszélés

Tegnap kötelező megbeszélés volt. Először fél óráig arról volt szó, hogy miért nem válaszolunk az e-mailekre, meg miért nem megyünk programokra, meg hogy rossz-e amit csinálnak meg ilyenek. Mondtuk, hogy minden jó, csak mivel különbözőek vagyunk, különböző dolgok érdekelnek minket és ezért nincs ott mindenki mindenhol. De aztán jött csak a feketeleves. Mert a házat, ahol lakunk, le fogják cserélni, és a következő csoport valahol máshol fog lakni. Viszont a szerződésük július végéig szól, tehát elvileg addigra ki kell költöznünk. Megkérdezték a tulajdonost, hogy maradhatunk-e még három hetet, és azt mondta, nem. Pf. Szóval Mike közölte, hogy az utolsó három hetet a hostelben fogjuk tölteni úgy, hogy ketten vagy hárman leszünk egy minimális méretű szobában konyha nélkül egészségtelen és minden nap egyforma kajával. Vagy, ha hamarabb ott akarjuk hagyni a programot, hajlandóak visszafizetni 250 egész dollárt... Erre mindenki eléggé felháborodott, mivel a hostel tényleg a semmi közepén van, a busz este 10-ig jár csak, és addig is jobb esetben fél óránként. Erre nagy nehezen eszükbe jutott, hogy mi lenne, ha a következő csoport lakásait simán egy hónappal hamarabb kibérelnék. Szóval lehet, hogy ez lesz. Szerezz örömet a macskának!

6 megjegyzés:

  1. Hát ez überkavarás...
    Lehet, hogy Neked is inkább oda kellett volna menned, ahol Fuhur van, ők legalább szervezni tudnak... :P

    VálaszTörlés
  2. Én önző ember... a hozzászólás közepén reménykedni kezdtem, hogy hamarabb hazajössz és tudunk a táborban találkozni.... de hát megoldottátok a problémát :))))

    VálaszTörlés
  3. Jó lett volna, de az a három hét sem lett volna elég, hogy még odaérjek...

    VálaszTörlés
  4. 3 hét??? ekkor még van tanitás vagy csak élvezni akarod erec levegőjét?

    VálaszTörlés
  5. Mármint három 3 hét aug. 13. előtt... Szerintem csak az utolsó héten nem lesz tanítás, szóval még van egy kicsi. :) De nem baj, mert van jó ulpántanárunk! :)

    VálaszTörlés