Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. június 5., kedd

Ez már aztán tényleg túlzás

Ma kifakadt a lábujjam, és folyt belőle a genny. Igen, az, amivel annyit szenvedtem, és fél éve sikerült meggyógyítani a bőrgyógyásznak. Jelen esetben a másik oldalról van szó főleg, az egyikről csak kicsit, épp kezdtem gondolkozni, hogy ha néhány hét múlva nem nő ki rendesen a levágott rész, és múlik el a pirosság, akkor megmutatom megint. Erre a másik oldalról minden előzetes bejelentés nélkül elkezd folyni a genny. Ez nem igazság, de most már tényleg!

Még szerencse, hogy most nem kell mindenféle sebészekkel meg pedikűrösökkel próbálkoznom, megyek rögtön a bőrgyógyászhoz. Előre várom, élvezet lesz Dovival elmetrózni a Honvéd Kórházig. (Itt egy újabb babakocsi-hordozó probléma: babakocsival nem lehet metrózni (nem is szabad), hordozóval nem tudom hova letenni Dovit amíg vizsgálnak.)

6 megjegyzés:

  1. Talán mehetnénk együtt... (?) :)

    VálaszTörlés
  2. és ha 86-ossal mennél a Kiscelli utcáig és onnan az 1-es villamossal?

    VálaszTörlés
  3. Végül lesz kíséretem. :)
    Egyébként meg ez még nem olyan vészes, de nem vagyok hajlandó körutazásokat tenni a városban csak hogy babakocsival mehessek. Arról nem is beszélve, hogy a szervizes túra után megfogadtam, hogy jó darabig maximum a négyeshatosra szállok fel babakocsival.
    Akkor már inkább a hordozós útra keresek megoldást.

    VálaszTörlés
  4. Kedden megyünk, és bőrgyógyászat. A sok szenvedés végén az derült ki még télen, hogy ezt a bőrgyógyászok sokkal jobban meg tudják gyógyítani (körömkivágással, meg mindennel), úgyhogy mostantól nem megyek máshova. És főleg nem várok, amint kicsit piros, megmutatom, mielőtt még rosszabb lenne. Majd írok, hogy mi volt, köszi, hogy kérded. :)

    VálaszTörlés
  5. Megnézte, bekötötte, 4-5 napig rajta kell hagyni, attól valószínűleg rendbejön, ha mégsem, szóljak. Az volt a baj, hogy kettétört a körmöm valahol a tövénél.

    VálaszTörlés