Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. október 1., kedd

Tervek



Megvolt a 12 hetes uh. Kiderült, hogy az orvosom már nincs a Tétényiben, mert nem tudott azonosulni az új hozzáállással, amit az új főorvos hozott a kórházba. (értsd: több gyógyszer, több beavatkozás, több császár, kisebb hatókör a szülésznőknek, nem lehet külön szülésznőt választani, csak orvossal együtt, nem lehet dúlát bevinni stb.) Na, hát ezekkel az elvekkel én se tudok azonosulni. De most mi legyen? Vagy félidőtől átad vki másnak, akár a Tétényiben, akár máshol, vagy szülök ügyeleten. Vagy szülök otthon. Igazából nagyon erre hajlok. Nincs kedvem új orvost keresni, se 3 napot kórházban lenni, se harcolni bárhol, hogy ne vigyék el, ne tápszerezzék, ne kelljen feküdnöm, ne adjanak gyógyszert meg infúziót, ha nem kell, hazamehessek már és egyáltalán. Most keresek bábát.

Vicces, hogy mikor először hallottam arról, hogy valaki nem háton fekve akart szülni (Dovi még sehol se volt), nem tudtam elképzelni, hogy akkor hogyan? Hason fekve?!

3 megjegyzés:

  1. Hogy került egy nyuszi a pocidba??? :)))

    VálaszTörlés
  2. De örülök, hogy ilyeneken gondolkozol.

    Az a gyanúm, hogy a háton fekvés terheli meg a leginkább a gátat, ezért szinte garantált a gátmetszés. Ami vsz. nem annyira jó, ha sok gyereket akarsz, nem 1-2-t.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez biztos. Mert a gravitáció lefelé hat, a baba kifelé jön, ilyen esetben ugye előre, a kettő együtt meg pont a gátat nyomja. És az otthonszülés ügy részemről már túl van az "ezen gondolkozom" fázison. :)

      Törlés