Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. augusztus 7., vasárnap

Védőnőnél is voltam

Pénteken. Nem is volt olyan rossz. Sokan ijesztgettek vele, hogy a védőnők maradiak, azt mondják, hagyd az ágyban sírni a gyereket stb. Ő egész kedves volt, több, mint egy órát voltam nála, felírt mindent, adott kiskönyvet, kérdezgetett, én válaszoltam. Igazából most először éreztem úgy, hogy valakinek tényleg van ideje rám, és tényleg érdeklem. Nyilván lesznek véleménykülönbségek, ha nem is a terhességgel kapcsolatban, de a gyereknevelésben biztos, vagy legalábbis elég valószínű. De így elsőre elég nyitottnak tűnt, szóval remélem, ez így is marad.
És mostmár csak a szülésznőválasztás van hátra ahhoz, hogy mindenkit megismerjek, akiket a következő hónapokban gyakrabban kell látnom. Ez persze nem kötelező, de mivel az orvosom ki tudja, hogy ott lesz-e a szülésnél, szeretnék valakit, akit nem először látok életemben. Persze ez a választás nem olyan egyszerű, mert ugye tisztán szimpátia alapján kell hogy történjen, de hogy tudom kiválasztani egy halom név közül, hogy ki a szimpatikus? Nincs más választás, el kell mennem a kórházba. De ott aztán mit mondok? Helló, jöttem megnézni a szülésznőket, most akkor legyenek szívesek, álljanak sorba, és mutatkozzanak be.
Persze Vali megijesztett kicsit, hogy már nem lesz hely az ő szülésznőjénél, mert ő is 12 hetesen szólt neki, és még éppen befért. Kedves az a nő, meg minden (ő a recepciós néha a rendelőben), de nem az a szerelem első látásra.
Szóval azt hiszem, nem fogok sietni a dologgal (az orvos legközelebb szeretne beszélni a szülésről a szülésznővel együtt, de az még 5 hét), elmegyek a Tétényibe a szülésfelkészítő tanfolyamra augusztus végétől, és akkor megismerem őket. Ez lesz.

3 megjegyzés:

  1. Nem tom ismersz-e egy N.Eszterkét? Semmit nem úgy csinált, ahogy be volt ütemezve. Megvárta a soselátott dokit, késett majdnem 10 napot... és mégis nagyon klasszul sikerült!!! :) Szóval nem jelent semmit, ha most megismersz egy-két lehetséges résztvevőt, majd Babóca elrendezi ne félj!

    VálaszTörlés
  2. most ide írok, mert máshová nem tudok, szóval,hoyg a kóser konyhába nem lehetne nekem bemennem?:o)ha szépen kérlek,sem?

    VálaszTörlés
  3. Dehogynem! :) Szívesen megmutatok mindent, amire kíváncsi vagy. Esetleg néhány varrófortélyért cserébe. ;)

    VálaszTörlés