Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2011. augusztus 30., kedd

Az kimaradt

hogy az okoskönyvek szerint most frissnek, fittnek és üdének kéne lennem, mert már nem vagyok rosszul, elmúlt a fáradékonyság, de még nem olyan nagy a hasam, hogy ne tudjak mozogni tőle. Hát én ezt valahogy egyáltalán nem érzem. Nem tudok egy olyan napot tervezni, ahol reggeltől késő délutánig programok vannak, és nem jövök haza pihenni közben. Ezen kívül folyton figyelnem kell rá, hogy egyek, mert ha nem, akkor elkezdek szédülni, és csak hosszas fekvés és szénhidrátbevitel segít rajtam. És még mindig nem kívánok sok mindent, sőt ebben a kérdésben határozott visszaesést érzek. (Szóval Judit, legalább nem hányok, de remélem ez megnyugtat egy kicsit.)

3 megjegyzés:

  1. Lehet, hogy az okoskonyvek nem voltak allapotosak?

    Igy nez ki, mint jobbra fent?

    VálaszTörlés
  2. Lehet... :)

    Hát nem hiszem, hogy pont így néz ki, de a számlálója jó, már amennyire ezt lehet tudni előre. Két hét múlva ultrahang, majd akkor teszek fel képeket. :)

    VálaszTörlés
  3. Azt hiszem az lesz a titka, hogy ha kezdek éhes lenni, rögtön eszem valami keveset. Akkor nem lesz az a vége, hogy annyira leesik a vércukrom, hogy a végén már világ összes kajája sem elég. (Ezt mondjuk nehéz olyankor, ha eszem valami húst a bölcsiben, de itthon csak tejes cuccok vannak...)

    VálaszTörlés