Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2009. május 18., hétfő

Nyár


Ezek olyan élhetetlenek tudnak lenni, komolyan! 50 fok van, az egyik becsukja az ablakot, mert bejönnek a bogarak, a másik meg velem veszekszik, hogy miért nincs levegő, és hogy azért vette a rovarirtót, hogy nyitva lehessen az ablak. Csendben jegyzem meg, hogy az ablak mindegy 30 négyzetcentiméteres felülete nem hinném, hogy bármit is segítene a dolgon, ezen kívül nekik van saját ventilátoruk a szobában, meg utcára nyíló ablakuk, nekem meg egyik sincs. Tudom, hogy Márti francia bio-társasága talán kicsit túlzás, na de Raid-et belélegezni sem sokkal jobb... De azon bezzeg fennakad, ha a mosogatószivaccsal törlöm le a konyhapultot. Ahelyett, hogy örülnének, hogy végre nem fázunk! Nem sok hiányzott, hogy mondjam neki, hogy jobb lesz, ha megszokja, ha egyszer épp most töltögeti az alija papírokat...

3 megjegyzés:

  1. Fájgeeszter, ha verekedésre kerülne a sor, csak szólj, kick-boxra jártam! Behúzzak nekik egyet?
    Kikezdeni a mi a Fájgeeszterünnkel! Odamegyek egy kivilágított sodrófával és rendet csinálok! Jó lesz?
    Legközelebb add a kezébe az ablakot, ha annyira szeretné!

    VálaszTörlés
  2. Nessz, emlékszel az első tábori csoportomra, ott volt a kényes-kiscsákó, aki telefújta szúnyogírtóval az ágyat, én majdnem megfulladtam, amikor bementem a szobába? :)

    VálaszTörlés
  3. Aha :) Szerencsére végül nem került rá sor, hogy telefújják a konyhát... Azóta lehúzva kell tartani a redőnyt, hogy ne melegedjen fel a lakás. De nem baj, ez még mindig jobb, mint megmérgeződni. :)

    VálaszTörlés