Dovi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2009. május 12., kedd

Tika, brácsa, képek

Tegnap este elindultunk valami Lág Báomer tábortüzes buliba, és útközben elkezdtük kiragasztani a cetliket, hogy Shelly hiányzik-e valakinek. De a második oszlopon ezt találtuk (fönt) :). Szóval felhívtuk és visszaadtuk. Volt öröm, meg minden, és visszaadták a pénzt is, amit ráköltöttünk. A neve amúgy Tika vagy valami hasonló. Azt mondták, hogy bármikor meglátogathatjuk. :)
Ezután elmentünk a tábortűz helyre, nem volt semmi különös, azon kívül, hogy végre kóser volt a pillecukor. :)
Mára meg meg volt beszélve a brácsaórám. El is zarándokoltam a helyre, de nem volt könnyű. Úgye az előző bejegyzésekből látszik, hogy nem vagyok az a jól tájékozódó típus... De végül meglett, vagyis kb ott voltam, csak nem tudtam, hol van pontosan a hely. Felhívtam, de valami nő vette fel, és közölte, hogy a pasi nem otthon tanít, hanem valami iskolában az állatkert mellett. Hát szuper. De mondta a nő, hogy felhívja, hogy hívjon fel engem (valamiért nem adta meg a mobilszámát). Vártam 20 percet, semmi. Hívtam megint a nőt, de már eléggé kétségbe voltam esve. Mondta, hogy szól neki megint. Erre már hívott tényleg. Mondta, hogy sajnálja, és értem jön kocsival. Jött is, és láss csodát, visszavitt a hostelhez, ahol tanulok, mert az iskola, ahol ő tanít 2, azaz kettő percre van onnan... Ááááááá!
De amúgy jó tanárnak tűnk, csak én voltam béna, annyira izgultam. Minden hibám visszajött, amit évek óta próbálok eltűntetni. De azt mondta, majd ő eltűnteti. Ja, és megkértem, hogy beszéljünk héberül, hogy tanuljak, és tök normálisan bírja. Mondjuk lehet, hogy segít, hogy amikor angolul mondja a zenei dolgokat, azt sem értem. :)
És ugye az alapár 150 sékel lenne. Még a telefonba mondtam ugye neki, hogy ez nem fog menni. És most mindenféle alkudozás nélkül ő ajánlott 100-at. Mondta, hogy az alá nem tud menni, én meg mondtam, hogy a külső segítséggel együtt az nagyszerű lesz! :) Úgyhogy vasárnap megyek! :)
Aztán elmentem a szokásos múzeumnézős kirándulásra. Hát az egyik hely durva volt.
Ez az úriember maga a művész. A modern, vallásos, zsidó egy személyben.
És ilyeneket fest... Nem tudom, egyszerűen nem találok szavakat...Ez pedig a múzeum. (Zsoltármúzeum)
Na, azért hogy megpihenjen a szemetek egy kicsit, itt van valami az Anna Ticho házból:

9 megjegyzés:

  1. Szia!

    Folyamatosan olvasunk Téged. Tetszik a szöveged és a képek is. Csak így tovább!!! Minden nap:(((, amikor nincs új bejegyzés. Na jó, a Szomatot megbocsátjuk.

    Puszi!

    VálaszTörlés
  2. Ha többet kommentáltok, többet írok! :)

    VálaszTörlés
  3. az öreg zsidó bácsi képei tényleg tetszenek neked??? szerintem giccshegy....

    VálaszTörlés
  4. Szerinted én mit gondoltam???????????????? Úgy látszik nem ismered eléggé az ízlésemet... :P

    VálaszTörlés
  5. Na jó, aki esetleg még nem vette volna észre az iróniát a hangomban, az hallja hozzá legyen szíves. :)

    VálaszTörlés
  6. Visszajelölnélek én, ha érkezett volna bejelölés... :P

    VálaszTörlés
  7. Na mégis sikerült felvennelek :D

    VálaszTörlés
  8. Hát jól van na, kicsit infantilis a lelkivilága... én 80 éves koromban temetőket festenék és koponyákat, sőt már most is azokat... ő legalább színesen látja az életet!

    VálaszTörlés